peygambersevdalilari@gmail.com
PEYGAMBER SEVDALILARI
Bismillahirrahmanirrahim
VAKFIMIZIN MİLADI / NİSAN MEVLİD-İ NEBİ
TEŞEKKÜR MESAJI – 2026
Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak, “Vahdet ve Kurtuluş Önderimiz Hz. Muhammed (sav)” temasıyla Batman, Diyarbakır, İstanbul, Adana ve Van’da düzenlediğimiz Mevlid-i Nebi etkinliklerini, yüz binlerce Peygamber sevdalısının yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla tamamlamış bulunuyoruz.
Nisan ayı boyunca Batman’dan İstanbul’a uzanan bu kutlu organizasyonlarda, sadece Türkiye’den değil, İslam dünyasının dört bir yanından davetçiler, âlimler, kanaat önderleri ve aydınlar da bizlerle birlikte oldu. Toplumun her kesiminden kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocukların iştirak ettiği bu mevlit etkinliklerinde, Peygamber sevgisinin kuşatıcı ve birleştirici gücü bir kez daha açıkça görülmüştür.
Düzenlediğimiz etkinliklerde, Hz. Muhammed’in (sav) hayatı, örnekliği ve rehberliği üzerinde durulmuş; O’nun insanlık için en doğru yol ve en güvenilir rehber olduğu vurgulanmıştır. Bu vesileyle, halkımızın Resulullah’ı biricik önder ve rol model olarak tanımasına ve Peygamber aşkıyla coşmasına bir kez daha tanıklık ettik.
Bu yıl belirlediğimiz “Vahdet ve Kurtuluş Önderimiz Hz. Muhammed (sav)” teması, içinde bulunduğumuz çağın ihtiyaçlarına dikkat çekmektedir. Zira İslam âlemi ve insanlık, despot ve zalim güçlerin baskısı altında zor bir süreçten geçmektedir. Mazlum kadınların ve çocukların gözleri bir kurtarıcıyı beklemekte, insanlık adalet, özgürlük, barış ve huzur arayışı içerisinde bulunmaktadır.
İnanıyoruz ki bu kurtuluşun yegâne rehberi Hz. Muhammed’dir (sav). O’nun yolu; zulme karşı direnişin, adaletin tesisi ve hakkın hâkim kılınmasının yoludur. İnsanlığı gerçek anlamda huzura, barışa ve adalete ulaştıracak olan yol, ancak O’nun rehberliğine teslim olmakla mümkündür.
Sosyal medya: /peygambersevdalilarivakfi
X ve TikTok: /Psevdalilari
Web: www.peygambersevdalilari.com
Peygamber Sevdalıları Vakfı © Tüm hakları saklıdır.