VAKFIMIZIN “2022 O’NU OKU O’NU YAŞA” TEMALI SİYER YARIŞMASI KESİN OLAN SONUÇLARIN AÇIKLANMASINA DAİR DUYURUSU

VAKFIMIZIN “2022 O’NU OKU O’NU YAŞA” TEMALI SİYER YARIŞMASI KESİN OLAN SONUÇLARIN AÇIKLANMASINA DAİR DUYURUSU

بسم الله الرحمن الرحيم

Bizleri karanlıklardan aydınlıklara çıkaran Rabbimize sonsuz hamd u senalar olsun. Muttakilerin önderi Resul-i Ekrem’e (aleyhisselatu vesselam) salat ve selam olsun.

Değerli Peygamber Sevdalısı Yarışmacı Kardeşlerimiz;

Vakfımız tarafından bu yıl 11’incisi düzenlen Türkiye geneli ödüllü Siyer Yarışması’na 7’den 70’e 200 binin üzerinde yarışmacı kardeşimiz kaydoldu. Yarışma 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkezde, binlerce yarışma noktasında yapıldı. 

13 Şubat Pazar günü Türkiye Geneli gerçekleştirdiğimiz O’nu Oku, O’nu Yaşa temalı siyer yarışmasının ardından Yarışma komisyonumuz tarafından bütün yarışma optikleri okunmuş, ardından belirlediğimiz itiraz süreci başlamıştı. Yarışma komisyonumuz gelen bütün istek, şikâyet ve önerileri titizlikle değerlendirmiş olup yarışma sonuçlarını netleştirmiştir. Yüce Rabbimizin izni ile 06 Mart Pazar akşam 20.00’de Rehber TV’de ortaya çıkan kesin sonuçlara göre ödüller açıklanacaktır. Yarışma ile ilgili genel değerlendirmeler ve itirazlara dönük izahatlar yarışma komisyonumuz tarafından bu programda yapılacaktır. İyi seyirler.

Rehber Tv: Frekans 12685 Pol V-Dikey Senbol 3000

 

PEYGAMBER SEVDALILARI VAKFI

Siyer Yarışma Komisyonu