O’NU OKU O’NU YAŞA TEMALI ONLİNE SİYER YARIŞMASI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

O’NU OKU O’NU YAŞA TEMALI ONLİNE SİYER YARIŞMASI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

بسم الله الرحمن الرحيم

Değerli Peygamber Sevdalısı Yarışmacı Kardeşimiz,

O’nu Oku O’nu Yaşa temalı siyer yarışmamızı yaşanan büyük deprem musibeti nedeniyle 11-12 Mart Cumartesi ve Pazar günü Online! olarak gerçekleştireceğiz.

Her kategorideki yarışma adayı kardeşimizin kendilerine tahsis edilen gün ve saat aralığında! acele etmeden, yoğun girişler ve tıklamalar yapmadan yarışmaya katılmaları gerekmektedir. Sistem aşağıda belirtilen saatlerde sadece ilgili kategoriye açık, diğerlerine ise kapalı durumda olacaktır. Bu nedenle gereksiz girişlerle yoğunluğa neden olunmaması hususunu tüm kardeşlerimizden özellikle rica ederiz.

Yarışma gün ve saatlerimiz (TSİ):

11 Mart Cumartesi: 3. Kategori Lise (9.-10.-11. ve 12. sınıf) sabah 11.00 ile 14.00 saatleri arası,

11 Mart Cumartesi: 4. Kategori Yetişkinler öğleden sonra 16.00 ile akşam 19.00 saatleri arası,

12 Mart Pazar: 1. Kategori ( 4. ve 5. sınıflar) sabah 11.00 ile 14.00 saatleri arası,

12 Mart Pazar: 2. Kategori (6.-7. ve 8. sınıflar) öğleden sonra 16.00 ile akşam 19.00 saatleri arası.

 Yarışmaya başvuran kardeşlerimiz http://peygambersevdalilari.com web sayfasından kayıt esnasında verdikleri! TC Kimlik numaralarını ve Doğum Yıllarını girerek yarışmaya katılabilecektir. Daha önce kayıt yapmamış olanlar veya kayıt esnasında! verdikleri TC ve Doğum Yılını giremeyenler yarışmaya katılamayacaklardır.

Yarışmaya ilk 90 dakikanın sonuna kadar da katılanlar için yarışma süresi tam 90 dakikadır. Ancak ikinci 90 dakikadan sonra başlayanlar için süre, kalan süre miktarınca, sistem tarafından yarışma süresinden eksiltilir. Örneğin: Yarışmanın başlangıç süresinden 2 saat sonra katılanlar için kalan süre 1 saat, 2.5 saat sonra katılanlar için kalan süre 30 dk şeklinde olacaktır. “YARIŞMAYI BAŞLAT” butonuna bastığınızda süre sayacı başlayacaktır. Kalan süreniz de yarışma ekranı sayfasında görüntülenebilecektir.

Yarışmaya girdiğiniz cihazda (eski model) sorun yaşarsınız başka bir cihazla (yeni model) giriş yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. (Tablet, telefon ve bilgisayar)

Yarışma ile ilgili diğer teknik bilgiler kategori zamanınız gelip sisteme giriş yaptığınızda ayrıca yapılacaktır.     

 

    PEYGAMBER SEVDALILARI VAKFI 

Yarışma Komisyonu