VAKFIMIZIN “FİLİSTİN İÇİN ÖZGÜRLÜK KONVOYU” HAKKINDA AÇIKLAMASI

VAKFIMIZIN “FİLİSTİN İÇİN ÖZGÜRLÜK KONVOYU” HAKKINDA AÇIKLAMASI

بسم الله الرحمن الرحيم

 Şanı Yüce Mevla’mıza, hamd u senalar; Resul-ü Zişan Efendimize salat ve selam olsun.

Ümmetin ilk kıblesi Kudüs on yıllardır ümmetin en şedit düşmanlarının esareti altında inliyor, Siyonist katillerin kirli çizmeleri altında eziliyor. Peygamber-i Zişan’ın topraklarında namaz kılıp Mirac’a yükseldiği Kudüs yeni Selahaddinler bekliyor. Gözlerini hasretle açmış, Selahaddinleri yetiştiren ümmetin cesur evlatlarına bakıyor. Yeni Selahaddinler ne zaman diye soruyor!

Ey İslam ümmeti! Ey Müslüman halklar! Ey Kürtler, Türkler, Araplar, Farslar ve İslam ümmetinin diğer evlatları! Ey bu ümmetin âlimleri, hatipleri, aydınları, ümmetin kurtuluşunu dert edinmiş Müslümanlar! Kudüs’ün esareti ümmetin esaretidir. Gazze’nin kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur. Bugün Kudüs ve Gazze ümmeti birleştirecek en güçlü bağdır.

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak diyoruz ki;

Selahaddin Eyyubi’nin torunları ve varisleri olarak Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için her türlü bedeli ödemeye hazırız. Kudüs davasına sadece sözlerimizle değil, eylemlerinizle de sahip çıkmalıyız! Kudüs davasının ümmetin ortak davası olduğu bilinciyle hareket etmeli ve bu davaya katkı sunmalıyız.

Kudüs davasına hizmet edecek, Gazze’nin kurtuluşuna katkı sağlayacak, Kudüs ve Gazze davasını halkların gündemine getirip tanıtacak her hayırlı girişimin yanındayız. Özgür oluncaya kadar tüm zamanımızın değişmez maddesi Kudüs-Gazze olmaya devam edecektir.

Kardeş kuruluş İHH tarafından “Filistin İçin Özgürlük Konvoyu” sloganıyla başlatılan girişime Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak desteklerimizi sunuyor, 5 Kasım Pazar günü Adana İncirlik’te olacağımızı halkımızla paylaşmak istiyoruz.

                                                                              

      

Peygamber Sevdalılar Vakfı